La Terrassa del Vi

[ LA TERRASSA DEL VI CELEBRA LA 2a CATA HOMENATGE A PACO HOYA ACOMPANYADA DE BONS AMICS ]

El 17 de setembre, La Terrassa del vi va organitzar la segona edició de la Cata Homenatge a Paco Hoya. Una celebració que va comptar amb la participació d'algunes personalitats del món del vi, que podem qualificar com a Amics de La Terrassa del Vi. Quim Vila (Vila Viniteca) ens va delectar amb una cata de vins blancs que va titolar “Un passeig en blanc”. Els vins tastats van ser Navazos-Niepoort 2008, Tiara 2007, Plou i fa sol 2008, Luz 2007, Castell d'Encús Ekam 2008 i Alella Marfil generós sec 1963. Linda Díaz (Verema) va acompanyar la cata amb les seves aportacions personals. Bruno Colomer (director tècnic del Grup Codorniu) va aportar un “experiment” de cava elaborat amb Pinot Noir que encara està per sortir. Juan Manuel Martín Hidalgo (Emilio Hidalgo) ens va fer entrar en matèria amb La Panesa especial fino, que vam degustar amb un bon pernil, i ens va sorprendre a les postres amb un El Tresillo 1874 amontillado viejo. També vam tenir la sort de compartir la vetllada amb l'Esteve Esteve (Restaurant Ca l'Esteve). El sopar fantàsticament elaborat per Sílvia de La Terrassa del Museu que cada dia ens sorprèn més per la seva versatilitat i creativitat va estar maridat amb un Pedrouzos 2006 DO Valdeorras i un Antonino Izquierdo 2006 DO calificada Ribera del Duero. I si no havíem gaudit prou per postres, Quim Vila ens va sorprende amb una cata a cegues amb un Château d'Yquem 1994. Va ser una vetllada fantàstica. Els membres de La Terrassa del Vi estem orgullosos d'haver aconseguit reunir aquests monstres del món vinícola per a un acte d'un grup tan jove (2008) i tan petit. I sobretot ens agrada poder dir que el bon ambient de La Terrassa del Vi ens permet fer unes valuosísimes amistats, perquè en Quim, la Linda, Juan Manuel, l'Esteve, en Bruno i altres com Nico James, Paco Higón o Sara Pérez són ja Amics de La Terrassa del Vi.

El 17 de septiembre, La Terrassaa del Vi organizó la segunda edición de la Cata Homenaje a Paco Hoya. Una celebración que contó con la participación de algunas personalidades del mundo del vino, que podemos calificar como Amigos de La Terrassa del Vi.
Quim Vila (Vila Viniteca) nos deleitó con una cata de vinos blancos que tituló “Un paseo en blanco”. Los vinos probados fueron Navazos-Niepoort 2008, Tiara 2007, Plou i fa sol 2008, Luz 2007, Castell d’Encús Ekam 2008 y Alella Marfil generoso sec 1963.
Linda Díaz (Verema) acompañó la cata con sus aportaciones personales. Bruno Colomer (director técnico del Grupo Codorniu) aportó un “experimento” de cava elaborado con Pinot Noir que todavía está por salir. Juan Manuel Martín Hidalgo (Emilio Hidalgo) nos hizo entrar en materia con La Panesa especial fino, que degustamos con un buen jamón, y nos sorprendió a los postres con un El Tresillo 1874 amontillado viejo. También tuvimos la suerte de compartir la velada con Esteve Esteve (Restaurante Can Esteve).
La cena fantásticamente elaborada por Sílvia de La Terrassa del Museu que cada día nos sorprende más por su versatilidad y creatividad estuvo maridada con un Pedrouzos 2006 DO Valdeorras y un Antonino Izquierdo 2006 DO calificada Ribera del Duero.
Y si no habíamos disfrutado lo suficiente por postres, Quim Vila nos sorprendió con una cata a ciegas con un Château d’Yquem 1994 .
Fue una velada fantástica. Los miembros de La Terrassaa del Vi estamos orgullosos de haber conseguido reunir estos monstruos del mundo vinícola para un acto de un grupo tan joven (2008) y tan pequeño. Y sobre todo nos gusta poder decir que el buen ambiente de La Terrassa del Vi nos permite hacer unas valiosísimas amistades, porque en Quim, Linda, Juan Manuel, Esteve, Bruno y otras como Nico James, Paco Higón o Sara Pérez son ya Amigos de La Terrassa del Vi.
 1. #1

  Linda Díaz

  Doy fe y subrayo todo lo que decís, no deja de impresionarme el entusiasmo y armonía que impera entre vosotros. U n honro haber estado entre vosotros!

  Os paso las fotos mañana a primera hora!

  Gracias y hasta siempre!

 2. #2

  anonimo

  Endavant i amb la mateixa força, ens veiem per algun tastet!!

  Records a tots,

  Víctor
  www.armaridespecies.blogspot.com

Links de interés:La Terrassa del Vi, va néixer com un grup de persones que compartien un interès comú: el vi. Com a grup ens vam començar a reunir periòdicament un cop al mes per realitzar cates cegues de vi i anar aprenent cada dia una mica més. L’ambient era molt agradable i tots els membres del grup de cates ens vam mostrar interessats a formalitzar el grup de forma definitiva i mantenir-lo. Així doncs, va sorgir el projecte de constituir-nos com a entitat sense ànim de lucre.

Actualment, ja hem presentat la sol·licitud de constitució amb els corresponents estatuts. La nostra seu es troba situada a la Rambla d’Egara, 270 de Terrassa.
La Terrassa del Vi, nació como un grupo de personas que comparten un interés común: el vino. Como grupo nos comenzamos a reunir periódicamente una vez al mes para realizar catas ciegas de vino y ir aprendiendo cada día un poco más. El ambiente era muy agradable y todos los miembros del grupo de catas nos mostramos interesados en formalizar el grupo de forma definitiva y mantenerlo. Así, surgió el projecto de constituirnos como entidad sin ánimo de lucro.

Actualmente, ya hemos presentado la solicitud de constitución con los correspondientes estatutos. Nuestra sede está situada en la Rambla d’Egara, 270 de Terrassa.
Laterrassadelvi, creado por:

Este sitio web usa cookies para analizar la navegación del usuario. Política de cookies.
Cerrar