La Terrassa del Vi

[ ESPECTACLE A LA TERRASSA ]

En aquesta ocasió la cata va ser portada a terme per Raul Cano, que va triar la D.O Montsant per intentar conèixer una mica més els vins que es fan en aquesta zona no molt coneguda pel gran públic (recomanable 100%).
Destacar els 6 grans vins passant per les moltes varietats de raïms que s'utilitzen, i per descomptat no estan tots, però s'intenta que el nivell sigui el més alt possible. No van defraudar i per descomptat cal destacar “Espectacle”, impressionant i a més molt millor quan es prova en grup. En el sopar es van obrir els vins de Bodegas Lazo, Fiança 2007 i Fiança Selecció 2007 que no van desmerèixer els vins de la cata.
I amb un sopar en la qual no va mancar de res, fins i tot celebració de natalici del nostre amic Alberto amb un dolç Moscatel de Lustau i un cava molt destacable Cetller Batller de Gramona.
Vins:
- SANTBRU CV 2006
- CUVÉE HELENA DEL RIO MAS DE L’ABUNDÀNCIA 2003
- TEIXAR 2004 - MES DE CA BLAU 2005
- MAS DE CAN BLAU 2005
- EL BUGADER 2004
- ESPECTACLE 2004

En esta ocasión la cata fue llevada a cabo por Raul Cano que eligió la D.O Montsant para intentar conocer un poco más los vinos que se hacen en esta zona no muy conocida por el gran público (recomendable 100%).Destacar los 6 grandes vinos pasando por las muchas variedades de uvas que se utilizan y por supuesto no están todos pero se intenta que el nivel sea lo más alto posible. No defraudaron y por supuesto destacar “Espectacle”, redondez impresionante y además mucho mejor cuando se prueba en grupo. En la cena se abrieron los vinos de Bodegas Lazo, Fianza 2007 y Fianza Selección 2007 que no desmerecieron los vinos de la cata.Y con una cena de sobaquillo en la que no faltó de nada, incluso celebración de cumpleaños de nuestro amigo Alberto con un dulce Moscatel de Lustau un cava muy destacable Cetller Batller de Gramona.

Vinos:
- SANTBRU CV 2006

- CUVÉE HELENA DEL RIO MAS DE L’ABUNDANCIA 2003
- TEIXAR 2004- MAS DE CAN BLAU 2005
- MAS DE CAN BLAU 2005
- EL BUGADER 2004
- ESPECTACLE 2004
Links de interés:La Terrassa del Vi, va néixer com un grup de persones que compartien un interès comú: el vi. Com a grup ens vam començar a reunir periòdicament un cop al mes per realitzar cates cegues de vi i anar aprenent cada dia una mica més. L’ambient era molt agradable i tots els membres del grup de cates ens vam mostrar interessats a formalitzar el grup de forma definitiva i mantenir-lo. Així doncs, va sorgir el projecte de constituir-nos com a entitat sense ànim de lucre.

Actualment, ja hem presentat la sol·licitud de constitució amb els corresponents estatuts. La nostra seu es troba situada a la Rambla d’Egara, 270 de Terrassa.
La Terrassa del Vi, nació como un grupo de personas que comparten un interés común: el vino. Como grupo nos comenzamos a reunir periódicamente una vez al mes para realizar catas ciegas de vino y ir aprendiendo cada día un poco más. El ambiente era muy agradable y todos los miembros del grupo de catas nos mostramos interesados en formalizar el grupo de forma definitiva y mantenerlo. Así, surgió el projecto de constituirnos como entidad sin ánimo de lucro.

Actualmente, ya hemos presentado la solicitud de constitución con los correspondientes estatutos. Nuestra sede está situada en la Rambla d’Egara, 270 de Terrassa.
Laterrassadelvi, creado por:

Este sitio web usa cookies para analizar la navegación del usuario. Política de cookies.
Cerrar