Foro de Restaurantes > Conejo de bosque al vinagre de cava.

CONILL AMB CARGOLS AL VINAGRE DE CAVA Recepta del Molí de la Nora de Lleida.

<< Volver al mensaje 'CONILL AMB CARGOLS AL VINAGRE DE CAVA Recepta del Molí de la Nora de Lleida.'

#1
Pepginé

Conejo de bosque al vinagre de cava.

CONILL AMB CARGOLS AL VINAGRE DE CAVA

Recepta del Molí de la Nora de Lleida.
Per 4-6 persones.

INGREDIENTS

 1 conill de BOSC.
 200 gr. de bolets (gírgoles?)
 400 gr. de cargols
 2 cebes grosses
 2 fulles de llorer
 una ampolla de cava brut
 1 vas de vinagre de cava
 farigola
 sajolida
 oli d’oliva
 pomes
 julivert

PREPARACIÓ

Fregir el conill i posar-lo en una cassola de terra.
Fregir 2 cebes tallades petites i, quan estiguin rosses, afegir-hi els bolets (gírgoles?). Tot això a la cassola.
Afegir el cava, el vinagre, la poma tallada fina, i totes les herbes.
Fer-ho bullir 1 hora i afegir-hi els cargols. Quan aquest estiguin fets, retirar.

<< Volver al mensaje 'CONILL AMB CARGOLS AL VINAGRE DE CAVA Recepta del Molí de la Nora de Lleida.'

Cookies en verema.com

Utilizamos cookies propias y de terceros con finalidades analíticas y para mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias a partir de tus hábitos de navegación y tu perfil. Puedes configurar o rechazar las cookies haciendo click en “Configuración de cookies”. También puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón “Aceptar”. Para más información puedes visitar nuestra Ver política de cookies.

Aceptar