Castillejos 2008
Vino Castillejos 2008
FICHA TÉCNICA
D.O./Zona
Pais:
España
Tipo de Vino:
Tinto
Crianza:
Con crianza
Graduación (vol):
13,50%
Varietales:
Sirà, Cabernet Sauvignion, ull de llebre i Merlot (la de menys proporció)
Precio aproximado
Precio Aprox:
Desconocido
PUNTUACIÓN
Nota de cata NOTA MEDIA:
8.2
/
91
Nota de cata CALIDAD-PRECIO:
-
Opiniones de Castillejos
OPINIONES
2

Rojo brillante con ribete granate con capa alta..
Nariz de buena intensidad, buenos aromas de crianza, frutas negras maduras en licor, ligeros chocolates, ligeros vegetales y apuntes florales sobre un fondo torrefacto.
Boca muy extractiva, con mucha presencia de fruta madura, con un tanino terroso pero integrado con una correcta acidez y muy largo, retrogusto a regaliz y fruta madura.

Botella bordelesa. Etiqueta blanca amb en nom del vi de color negre. Càpsula gruixada negre amb l'anagrama del celler estampat a la part superior. Botella atractiva.
F. visual, color vermell robí, que ja ha perdut la joventut. De capa mitja-alta, molt glicèric amb llàgrima molt fina. Net.
F. olfactiva, al nas hi predominen les aromes pròpies de la CS que hi és amb un 35%, ofereix aromes de pebre bo i tocs vegetals. Es mostra balsàmic i amb fruita negra madura. Apareixen fines aromes de caixa de puros. És importat que aquest vi es vagi obrint perquè té un nas molt complex i enigmàtic... no és un vi fàcil. Si hi ha paciència de deixar-lo expressar apareixeran aromes pròpies de la sirà que contrarestarà la CS.
F. gustativa, en boca és carnós i untuós. És un vi de bevent prolongat. Ideal per menjar. L'alcohol està ben integrat, igualment passa amb la fusta. Retrogust a fruita madura. Un vi de cos de mitja estructura i que requereix el seu temps per degustar-lo com es mereix. És un vi bastant singular.

Tastat al programa setmanal de Toni Campomar "El món del vi".

Este sitio web usa cookies para analizar la navegación del usuario. Política de cookies.
Cerrar