Foro de Restaurantes > "Cuina de llibres" a Millennium amb Joan Roca i Carme Ruscalleda

"Millennium" reflexiona sobre els llibres de cuina. Com es pensen? Quin pes hi

<< Volver al mensaje '"Millennium" reflexiona sobre els llibres de cuina. Com es pensen? Quin pes hi'

#1
Francescf

"Cuina de llibres" a Millennium amb Joan Roca i Carme Ruscalleda

"Millennium" reflexiona sobre els llibres de cuina. Com es pensen? Quin pes hi té la redacció? I les il·lustracions i les fotos? Què hi busquem: tradició o sofisticació? Hi participen els xefs Carme Ruscalleda i Joan Roca, el gastrònom Pau Arenós, el cuiner Isma Prados i l'editor Jordi Induráin (Larousse): http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/3960370

Important la distinció entre llibres sobre alimentació i llibres sobre gastronomia, així com la reflexió sobre l'evolució de la cuina catalana, tant des del vessant cassolà com del dels restaurants d'alta cuina :-)

Menjar per pensar, pensar per menjar.

<< Volver al mensaje '"Millennium" reflexiona sobre els llibres de cuina. Com es pensen? Quin pes hi'

Cookies en verema.com

Utilizamos cookies propias y de terceros con finalidades analíticas y para mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias a partir de tus hábitos de navegación y tu perfil. Puedes configurar o rechazar las cookies haciendo click en “Configuración de cookies”. También puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón “Aceptar”. Para más información puedes visitar nuestra Ver política de cookies.

Aceptar