Re: Em temo que no es tracta de Xerès...
Ver mensaje de jvoltaireD'entrada, són diferents províncies. Xerès i Sanlúcar són a Càdis. Montilla i Moriles pertanyen a Còrdova. A més, els raïms són diferents: Palomino a Xerès i Sanlúcar, i Pedro Ximènes a Montilla-Moriles. També es diferencien en que a la D.O. Montilla-Moriles als generosos no se'ls afegeix alcohol. Arriben amb escreix als 15º de forma natural.
Respecte als PX, la immensa majoria dels PX xeresans es fan amb vi base de Montilla-Moriles, ja que al marc gairebé no hi ha Pedro Ximènes cultivada.
Al final d'aquest article tens més informació sobre el tema: https://www.verema.com/articulos/1030632-enoturismo-montilla-3-bodegas-que-visitar
Si vols visitar la zona, puc donar-te informació. Jo hi vaig gairebé cada any :-)
De fet, si mires el restaurants de Montilla comentats, em trobaràs per tot arreu ;-)
Menjar per pensar, pensar per menjar.