Foro de Restaurantes > Tast a La Rambla de Barcelona

Enguany s'ha celebrat per primera vegada a la Pl. de Catalunya. Dissabte al

<< Volver al mensaje 'Enguany s'ha celebrat per primera vegada a la Pl. de Catalunya. Dissabte al'

#12
Francescf

Tast a La Rambla de Barcelona

Enguany s'ha celebrat per primera vegada a la Pl. de Catalunya. Dissabte al migdia, moltíssima calor, gairebé gens d'ombra i petadíssim. Malgrat l'aglomeració, trobàrem una taula alta al sol (sigh!).

- Nectari Restaurant - Caneló de salmó salvatge d’Alaska amb guacamole. Molt bo.

- Pepa Tomate - Esferes cruixents (pani puri) de tàrtar de salmó i alvocat. Delicioses.

- Compartir Barcelona - Ou de polleta amb escuma de patata i oli de tòfona negra. Molt saborós.

- Bodega Amposta - Entrepà de botifarra, pa amb tomàquet i allioli. De les nostres coses bones, bones de tota la vida.

- CentOnze - Cannolo Mediterrani. Sincerament, el vam agafar perquè el teníem al costat i no hi havia cua. Prou bo.

- Oriol Balaguer - Exòtic: mousse de xocolata cruixent amb sorbet exòtic. Segons ens van dir, el sorbet era de mango i fruita de la passió. Molt lleuger i refrescant.

- L’Atelier - Cornet gelat Reus. Em van dir que portava avellanes. Encara les busco. El con de croissant no em va fascinar precissament. El millor, el trosset de xocolata.

Les begudes s'escalfaven als segons de servir-les, i no hi havia gel. Vaig demanar una copa d'Alges i només vaig gaudir el primer glop.

Nota per a la pròxima edició: anar la nit de divendres.

Menjar per pensar, pensar per menjar.

<< Volver al mensaje 'Enguany s'ha celebrat per primera vegada a la Pl. de Catalunya. Dissabte al'
Recomendado por 1 usuario

Cookies en verema.com

Utilizamos cookies propias y de terceros con finalidades analíticas y para mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias a partir de tus hábitos de navegación y tu perfil. Puedes configurar o rechazar las cookies haciendo click en “Configuración de cookies”. También puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón “Aceptar”. Para más información puedes visitar nuestra Ver política de cookies.

Aceptar