Re: Maridar con Riesling
Ver mensaje de Catalina_BibiloniUep si que estaves aprop, hagéssiu pogut passar i haguessis pogut fer un aperitiu de menjar de la India.
Finalment caves només n'hem fet un Emendis Imum Brut Nature Reserva
Vins hem començat amb un Blanc de Negre de Can Coleto (amb una torta del casar per entretenir-nos)
Després Daurat 2011 de Jaume de Puntiró amb formatge curat d'Ovella de Son Jover
Son Puig Blanc d'estiu (ja conec la teva opinió :). Amb el pollastre amb Korma
Galdent 2010 (Can Majoral) amb un pollastre amb curry molt espiciat
Ambrat 2010 den Tomeu Isern amb el mateix d'abans. Realment hi va molt molt be la Malvasia pasda per la bóta amb les espícies i el toc de coent. (alerta coent de pebres de cirereta verds que no secs)
El Cava l'hem fet amb sorbet de llimona, que no sé ben be perque sempre esdevé un clàssic a l'estiu. No m'he atrevit amb el gelat de torro que també n'hi havia.
Entre el gelat i el cava hem quedat a punt pel dolç i hem fet Gulab Jamon (un dolç a base de llet evaporada i brossat, que jo com que no en tenia he canviat per llet en pols i iogur). Es fregeix com a bunyols i després va dins un almivar lleuger amb aigua de roses i gengibre. Per això hem tret un Moscatell den Jaumé de Puntiró.
Érem 8 i hem fet 8 botelles :)
Una copeta de Solera den Tomeu Isern i en lloc de cafè una cervesa negra BORIS the Crusher Oatmeal Imperial Stout. Aquí el que havia de dur el postre de xocolata s'ha oblidat i l'hem presa tota sola
Hem quedat com a senyors :)
Si vens al Carnaval d'estiu avui encara ets a temps a tastar els nostres curris :)
Salut i bon estiu !!
Edit per afegir que tots els vins estaven a la gelera al costat de la taula i cada u anava fent proves i maridatges al seu gust. O sigui que hi ha hagut gent que ho ha fet totalment diferent a mi