Supernins 2017

Vino Supernins 2017

Puntuación del vino
Puntuación sobre 100:
90
Puntuación Media:
8,0
Calidad-precio:
5,0

Bodega: Son Vich de Superna
D.O./Zona: Serra de Tramuntana
País: España
Tipo de vino: Tinto
Crianza: Sin crianza
Graduación (vol): 14,50%
Varietales: 100% mantonegro
Precio aproximado: De 20 a 29,9 €
Descripción
Otros vinos catados de esta bodega

Elaboración: Verema manual. Els ceps estan sembrats a 400 m. d'alçada dins marges. Es vinifica durant 45 dies amb les pells, sense intervencions, posteriorment es premsa. Roman en les mares fins al dia abans del seu embotellat. Lleugerament filtrat.

Varietales: 100% mantonegro

1 Opiniones de Supernins

Vista: de color cirera picota. Capa mitjana. Menisc cardenalici. Es veu net i brillant. Amb llàgrima abundant i gruixada de baixada ràpida al fons de la copa.

Olfactiva: Aromes a fruita vermella silvestre, molt concentrada. Fons mineral subtil. A mesura que s’obre apareixent les flaires de les mores d’esbarzer que cedeixen lloc a les fraules àcides i es va girant cap tocs de cireres. També es deixen sentir l’olor de la resina de les mates de muntanya. Transcorregut 30’ emergeixen tocs càrnics, especiats i de sucre cremat. Les olors de pedra, no abandonen les diferents capes d'aromes que van sorgint durant el tast.

Gustativa: Entrada secant. El retrogust manté la fruita silvestre que no desapareix i es manté llarga estona dins la boca. Pas fluid, llarg i persistent. Untuós.

Es tracta d'un vi de muntanya. La seva localització fa que aquest vi sigui singular dins altres vins també elaborats amb la mateixa varietat.

Preu: 21 €

 

 

 

 

Este sitio web usa cookies para analizar la navegación del usuario. Política de cookies.
Cerrar