Viognier Son Vich 2017

Vino Viognier Son Vich 2017

Puntuación del vino
Puntuación sobre 100:
90
Puntuación Media:
8,0
Calidad-precio:
7,0

Bodega: Son Vich de Superna
D.O./Zona: Serra de Tramuntana
País: España
Tipo de vino: Blanco
Crianza: Sin crianza
Graduación (vol): 13,50%
Varietales: 100% viognier
Precio aproximado: De 10 a 19,9 €
Descripción
Otros vinos catados de esta bodega

Elaboración: Procedeix d'una vessant de la Serra de Tramuntana exposada al naixent. Amb poques hores de sol i terrenys profunds que permeten una maduració molt llarga, amb molta acidesa i gran equilibri aromàtic. L'elaboració es realitza mitjançant dues metodologies. La meitat del raïm es premsa a baixa temperatura directament per obtenir un most flor pur i fresc. El desfangat és estàtic durant 72 hores, després es fermenta amb els seus llevats a 13 ºC. Per separat es realitza una segona vinificació amb el raïm macerat en fred i inox durant 48 hores per extreure l'estructura pròpia que aporta el Viognier, es vinifica a 16ºC. Posteriorment, els vins es barregen seguint els criteris més bàsics de l'expressió del terroir. Roman 2 mesos en botella abans de sortir al mercat.

Varietales: 100% viognier

1 Opiniones de Viognier Son Vich

Vista: Color groc daurat. Net i brillant. Glicèric que desferra molta llàgrima de les parets de la copa.

Olfactiva: De gran expressió aromàtica, embauma tota l’estança. Fruita de pinyol groga. Tocs florals. Una punta alcohòlica. A mesura que passen els minuts es torna més perfumat. També apareixen fent menció notes d’ananàs. Tocs de llavors de fonoll i aromes de brioxeria.

Gustativa: Entrada untuosa, amb “punx”. Al retrogust recorda a la fruita groga que hem trobat al nas, per deixar pas a les aromes de pètals de rosa. Pas llarg amb cert pes. És molt rodó.

Este sitio web usa cookies para analizar la navegación del usuario. Política de cookies.
Cerrar