30 M Maradevís

Botella borgonya de vidre gruixat, càpula platejada gruixada. El tap de suro bo, però curt de mida. Etiqueta franca, blanca amb la història del nom del vi.
F. visual, capa tirant a baixa. De color vermell. A hores d'ara ja ha perdut tot el color de joventut, està a la seva etapa plena de color. Crida l'atenció la lentíssima llàgrima, finíssima i lenta que baixa fent un vals cap a la part de la falda de la copa. Net i brillant.
F. olfactiva, d'intensitat aromàtica moderada, moderadíssima. A primer cop de nas, apareix la fruita vermella, concretament de cireres. Necessita espai per expressar-se. Posteriorment emergeixen aromes més madures de cireres i confitures. Un toc de flor violeta. Un rere fons de terra de mata i un cop de balsàmic. El regalim negre apareix al final. La fusta molt ben integrada. Durant tot el temps té un toc mineral que sura i pot arribar a semblar-se a un pas metàl·lic. (Tampoc passar-se amb la decantació)

F. gustativa, atac elegant. Està molt rodó dins boca. És molt subtil, però no curt. Retro de fruita vermella. Li falta punch al meu gust.
Crec que pot casar bé amb uns escaldums.

 1. #1

  Francescf

  Notes lingüístiques:
  - Suposo que volies dir "càpsula" en comptes de "càpula".
  - "Maravedíes" es pot traduir al català com a "maravedís", però no com a "maradevís", tot i que la traducció més adient fóra "morabatís".
  - "Rerefons" en comptes de "rere fons".

  Que es noti que m'estic preparant per a l'examen del nivell C2 de català 8-D

 2. #2

  Catalina_Bibiloni

  en respuesta a Francescf
  Ver mensaje de Francescf

  Gràcies per les aportacions.

  Esper que superis el proper examen del nivell C2, que es diu fàcil però costa aconseguir-ho.

 3. #3

  Francescf

  en respuesta a Catalina_Bibiloni
  Ver mensaje de Catalina_Bibiloni

  Mercès guapíssima @->-

Este sitio web usa cookies para analizar la navegación del usuario. Política de cookies.
Cerrar