Vino Thalarn 2008: Gran vi del Pallars


La feina que Raül Bobet està fent al Pallars Jussà, està resultant en uns vins excel·lents i que de ben segur duran altres projectes a fixar-se en les comarques pirinenques per elaborar vins singulars i de qualitat.
Aquest Thalarn, germà dels Ekam, Taleia, Acusp i el novíssim Quest, és un syrah totalment personal i que transmet el clima i el terrer on s'ha criat. Frescor, mineralitat i una bona dosi de fruita marquen aquest gran vi.
El nas està marcat per la fruita vermella (més) i negra, fresques i intenses amb notes minerals evidents i un fons balsàmic d'herbes de muntanya fresques i fustes fines. Molt bon nas i en constant evolució.
En boca destaca primerament un pas de boca super-sedós i molt fresc (sorprenent per mi en un syrah 100%). La fruita vermella i negra (en boca potser més present) tornen a donar pas a una amalgama de mineralitat, espècies, cafè, espígol i un toc de fusta fina. Punt amargós al final que et deixa un regust magnífic.
Vaja, un super vi de pirineu que, de moment, i veient el magnífic moment en que es troba malgrat la seva joventut, deixa dues incògnites: Com aguantarà el pas del temps? Podran les següents anyades superar aquesta "premiere" de luxe? Ho seguirem segur.

Este sitio web usa cookies para analizar la navegación del usuario. Política de cookies.
Cerrar