Curolla 2019 2019

Vino Curolla 2019 2019

Puntuación del vino
Puntuación sobre 100:
90
Puntuación Media:
8,0
Calidad-precio:
-

Bodega: Dunord Vitícola
D.O./Zona: Mallorca (Vino de la Tierra)
País: España
Tipo de vino: Tinto
Crianza: Con crianza
Graduación (vol): 13,00%
Varietales: 80% gargollassa i 20% sirà
Precio aproximado: Desconocido
Descripción

Elaboración: Criança en bótes de roure francès de segon i tercer vi.

Varietales: 80% gargollassa i 20% sirà

1 Opiniones de Curolla 2019

Fase visual: de color vermell picota, de capa alta i menisc cardenalici, el qual revela la seva joventut. La llàgrima encara tinta la copa, i ens indica que li queda evolució i vida. Molt glicèric, amb llàgrima gruixada i lenta. Net i brillant.

Fase olfactiva;

A copa aturada; s’olora amb bona intensitat. Aromes primàries són les que emergeixen al seu inici. Concentració de fruita negra, mores d’esbarzer. Aromes fèrries i de pedra. Tocs fumats i balsàmics. Regalim negre de llepolia.

A copa moguda; es mantenen els aromes a fruita negre cruixent; la mora comparteix protagonisme amb la pruna de frare roig. Tocs de cedre. Punt especiat; canonet de canyella i pebre bo. Aromes a gominoles. També es torna més balsàmic.

Passada molta estona; emergeixen els aromes de la garrova. També s’olora cítric, talment pell de taronja de manera molt tènue. Aromes florals.

Fase gustativa; entrada amb impuls. Taní per domar encara. Vibrant. Retrogust a fruita negre i tocs de cedre amb final balsàmic. Es manté llarga estona en el seu decurs dins la boca. Final secant i agradable.

  • Curolla 2019

Este sitio web usa cookies para analizar la navegación del usuario. Política de cookies.
Cerrar