Galia, molta fruita madura

Presentació de la botella minimalista, dibuix de dos cans llebrers superposats que corren (sembla que només n'hi hagi un, la contraetiqueta un escrit del vi en anglès. Bon tap amb el mateix dibuix de l'etiqueta imprès.
F. visual; color picota amb capa molt coberta. Ribet violeta, té molta joventut. Tinta la copa. Molt glicèric i amb molta llàgrima que baixa ràpida cap al fons de la copa. Atractiu a la vista.
F. olfactiva; d'intensitat mitjana a primer cop de nas ofereix molt fruita vermella, cedint el pas a aromes de pedra. Tocs especials; clavell d'espècie. Fusta torrada però amb menor presència. Té un punt alcohòlic. Quan fa llarga estona que està dins la copa es torna més profund i amb aromes més balsàmiques i de regalim negre. Records a flors blaves.
F. gustativa; entrada elegant amb molt bona acidesa, pas llarg i persistent. Retro de fruita madura, llarg. S'aferra un poc per les dents pel que pens que li falta botella per acabar-lo d'arrodonir. Untuós amb molta fruita madura.

Els raïms provenen de 16 parcel·les de vinyes velles de Soria i Burgos.(85% tempranillo i 15% garnatxa). Producció de 4000 botelles.

Vi tastat al progrma de Radio Pollença "El món del vi" de Toni Campomar. http://mondelvi.blogspot.com.es/

Este sitio web usa cookies para analizar la navegación del usuario. Política de cookies.
Cerrar