Restaurante Mitjagalta: Altra visita


Dinàrem a la carta el dia de Tots Sants. Local força ple i servei un tant sobrepassat i lacònic. Ens oferiren un menú de 25,-€ amb beguda inclosa i la carta amb uns quants suggeriments. Triàrem la carta.

Prenguérem un parell de plats per a compartir:
- Cansalada viada amb calamarcets i mongetes (8,-€) - Ens agradà força. Salseta molt ben trabada i gustosa. Cansalada ben cruixent.
- Croquetes de sípia (5,-€) - 4 croquetes de mida mitjana molt ben arrebossades i fregides, però que trobàrem un tant insípides.

Com a plats principals:
- Pinxo de xai amb hummus (6,-€) Molt bona combinació.
- Risotto de trompetes de la mort i pèsols (9,25€) - Cremós i saborós.

Per postres:
- Xocolata, oli i sal (5,-€) - Tot i que ja l'havia tastat la primera vegada que vaig visitar aquest restaurant i sabia que la xocolata destacava força per damunt de l'oli i la sal, era l'opció que més m'agradava de les que ens oferiren.
- Biquini de ricotta amb plàtan i préssec (4,75€) - Tot i que pugui semblar estrambòtic, el cert és que ens agradà.

Completaren l'àpat una ració de 4 llesquetes de pa amb tomàquet (2,-€), una ampolla d'aigua de mig litre (1,10€) i una copa de Deler Negre (2,50€) servida en una copa prou correcta però un pèl massa calent per al meu gust. Ja que pràcticament et cobren l'ampolla amb cada copa, al menys podrien servir-lo a la temperatura que recomanen a la pròpia pàgina web del celler.

Desconec què va motivar que l'espera fos molt més llarga que en anteriors visites, sobretot les postres, i que el personal tingués un posat tot seriós, però el menjar ens agradà i el preu el trobàrem força raonable. I el tenim a prop de casa. Tornarem.

El preu correspon al que prenguí jo.

Este sitio web usa cookies para analizar la navegación del usuario. Política de cookies.
Cerrar