Restaurante Bacoa en Barcelona

Restaurante Bacoa

3
Datos de Bacoa
Precio Medio:
9 €
Valoración Media:
7.3 10
Servicio del vino:
- 10
Comida:
8.0 10
Entorno:
5.0 10
Calidad-precio:
8.5 10
Fotos:
 
País:
España

Provincia:
Localidad:
Zona: Ciutat Vella (Barcelona)
Dirección:
Código postal:
Tipo de cocina: Tradicional
Vino por copas: No
Precio desde 8,10 € (precio más bajo introducido por un usuario)
Cierra: Domingo y lunes

Teléfono


3 Opiniones de Bacoa

Han habido pequeños cambios desde nuestra última visita. Las salsas están en botellas de vidrio como las que se usaban antiguamente para la gaseosa. Las hamburguesas vienen con un cartoncillo para ayudar a evitar que te manches. Y han añadido una hamburguesa "especial del mes". En esta visita se trataba de una hamburguesa clásica con salsa romesco casera, trinxat de calçot, boniato y patata. Además, se podía elegir entre ternera y pollo. Nadie se atrevió a pedirla y nos decantamos por las ya conocidas "clásica" y "Bacoa". De hecho, mientras estuvimos allí, nadie la pidió, por lo que adjunto la foto que le hice al cartel donde la anunciaban. Lo que no han cambiado es el pan, que sigue siendo excesivamente blando; vamos, que se te deshace en las manos ante el alud del resto de ingredientes.

  • La hamburguesa clásica

  • La especialidad del mes: Hamburguesa clásica con salsa romesco casera, trinxat de calçot, boniato y patata.

Aquest cop vaig tastar l'hamburguesa "Habanero". Tot i el nom, no pica gens. A més, estava una mica massa feta i la vaig notar passadeta de sal.

La resta, igual que sempre, tret que el cambrer d'aquesta vegada ha estat molt més simpàtic que de costum.

Darrere del mercat de Santa Caterina hi ha mig amagat aquest petit local. Una taula per a 8 persones, altra per a unes 4 ó 5 i un parell més de prestatges habilitats com a barra componen aquest bar, del que només destacaré la decoració dels WC, que deixaré que cadascú descobreixi.

La carta, penjada a una pissarra d'una de les parets, consisteix en mitja dotzena d'hamburgueses amb preus entre 5,10 i 6,90€, si no recordo malament. Es poden afegir ingredients. També tenen 3 tipus de patates fregides i una amanida. Per a beure, cervesa Moritz d'ampolla i de llauna, refrescos de cola, llimona i taronja, aigua i poquíssima cosa més. No vaig veure cap vi.

El més important: les hamburgueses a la parrilla són boníssimes. Els meus fills, els autèntics especialistes, van quedar encantats. Les patates amb dues salses no maten.

Tornarem sens dubte.

Es poden demanar per a emportar a casa. Tenen pàgina a facebook: http://es-es.facebook.com/Bacoa

Mercès a Bernie per la informació @->-

P.D. Per als que vulguin quelcom més sofisticat, els mateixos amos tenen un altre local anomenat Kiosko Burger (www.kioskoburger.com), amb preus més elevats i hamburgueses més petites, però amb una mica més de varietat i un ambient més chic ;-P

Este sitio web usa cookies para analizar la navegación del usuario. Política de cookies.
Cerrar