Restaurante Ca la Mar en Valencia

Restaurante Ca la Mar

Datos de Ca la Mar
Precio Medio:
16 €
Valoración Media:
8.0 10
Servicio del vino:
- 10
Comida:
7.0 10
Entorno:
8.5 10
Calidad-precio:
8.5 10
Fotos:
 
País: España
Provincia: Valencia
Localidad: Valencia
Dirección: C/ Just vilar, 19
Código postal: 46022
Tipo de cocina: Valenciana
Vino por copas: Añadir vino por copa
Precio desde 16,15 € (precio más bajo introducido por un usuario)

Teléfono


1 Opiniones de Ca la Mar

Mala setmana per a anar de bars; després de diferents portes tancades, hem entrat en un baret que no teníem pensat:
Ca la Mar. Com diuen al facebook, "Ca la Mar és un projecte de tres amigues que apostem per un menjar típic valencià de qualitat fet amb productes de temporada i de proximitat, al barri que estimem: el Cabanyal"
M'agraden els jocs de paraules per als noms dels restaurants. Si a una de les tres amigues li diuen "Mar" o no, no ho sé, però ben propet de la mar sí que estem.
Fa molta calor i encara que hi ha tauletes al carrer preferim quedar-nos dins; tenim sort perquè abans de les 14 h. ja ho tenen quasi tot ocupat o reservat.
Comencem amb dues cervesetes i decidim compartir alguns plats: creïlles braves (ben fregidetes, amb gust de pebre-roig; ració abundant); saladures (moixama, anxoves i ous d'escolà. Bona qualitat); carpaccio de carabasseta, amb picadeta d'all i julivert, ceba morada i formatge feta (segons el diccionari, el carpaccio és un plat fred consistent en filets de carn o de peix crus i tallats molt fins. Però ara, de qualsevol cosa tallada fineta, en diuen carpaccio); llesca de pa amb pollastre tandoori; figatells (el figatell és un embotit fresc que s'elabora artesanalment en forma de mandonguilla grossa amb una mescla de fetge i carn magra de porc, s'embolica amb mesenteri de porc i normalment es frig o es fa a la planxa. No sóc de zona de figatells i no hi entenc, però els trobe bons, potser més fets i amb una textura més compacta que altres vegades que n'he tastat).
Serveixen una cistelleta de pa que no cobren.
No demanem postres ni café.
Relació qualitat-preu excel·lent. Lloc recomanable.
Carta i atenció en valencià. En una paret trobem el regal dels versos de Papasseit: "Dóna'm la mà que anirem per la riba / ben a la vora del mar".

  • Figatells

  • Figatells

Este sitio web usa cookies para analizar la navegación del usuario. Política de cookies.
Cerrar