Un japonés original

Nou restaurant japonés a València (obrí el 20 de juliol). Toshiya Kai havia treballat al Seu-Xerea i al Riff. És una proposta arriscada: només hi ha taulell per a 9 persones i de nit el servei (60 €) comença per a tots alhora a les 21 h (al migdia es pot triar a les 14 h o a les 15 h). Els clients no s'ho agafen seriosament i no són puntuals, fins i tot hi ha qui no apareix i ni ho avisa!!!
Mentre va arribant la gent, una crema de dacsa, molt saborosa; clòtxines a la marinera, amb crema de carabassa i pebrera (un mosset fantàstic); focaccia casolana amb herbes de muntanya.
I quan ja estem tots (tres persones darrere del taulell per a 6 persones fora que podem gaudir "en directe" de com es cuinen i es preparen tots els plats), sardina fregida amb oliva Kalamata i taperot; ensalada de tomates ecològiques amb verdolaga, ruca i mousse de llet d'ovella; bonítol amb albergínia i all negre (textura i temperatura del peix impossibles; que bo!); navaixa i berberetxos amb ensalada de llentilla verda; anguila cruixent amb bajoca, tirabecs, pinyons i envinagrat de paraguaià (fantàstica textura de l'anguila, amb la carn molleta i la pell ben cruixent); arròs amb alficòs, sopa i peix de llotja (llucet).

Dues copetes de vi (no ens trauen carta, ens pregunten si ens va bé blanc; sí; Albariño? Perfecte) La Caña DO Rías Baixas i aigua.

El menú pot variar segons el mercat; alguns dies pot haver-hi carn, encara que avui no; el que sempre hi haurà és peix i marisc. No apte per a vegans.
No fan sushi ni menjar a domicili (hi ha gent que els ho pregunta).

Per a les postres, gelat de sake mediterrani (Kenshosake) i bacores amb oli d'oliva i bresquilla amb llet d'ametla espessida, romer i llima verda.

Infusió de té verd i herbes aromàtiques (Avisen que no serveixen café)

Em sembla una iniciativa interessant, original, amb la incorporació del producte valencià a la forma de cuinar japonesa. Espere que tinguen molta sort i puguen continuar fent el que volen fer.

http://katablok.blogspot.com/2018/08/un-nou-taulell-valencia.html

 • Anguila

  Anguila

 • Ensalada de tomata amb mousse de llet d'ovella

  Ensalada de tomata amb mousse de llet d'ovella

 • Anguila

  Anguila

 • Ensalada de tomata amb mousse de llet d'ovella

  Ensalada de tomata amb mousse de llet d'ovella

 1. #1

  Abreunvinito

  Como te gusta "estrenar" restaurante en Verema.....
  Curioso sitio.
  Saludos

Este sitio web usa cookies para analizar la navegación del usuario. Política de cookies.
Cerrar