Vino Curolla 2019 2019: Gargollasa i sirà


Fase visual: de color vermell picota, de capa alta i menisc cardenalici, el qual revela la seva joventut. La llàgrima encara tinta la copa, i ens indica que li queda evolució i vida. Molt glicèric, amb llàgrima gruixada i lenta. Net i brillant.

Fase olfactiva;

A copa aturada; s’olora amb bona intensitat. Aromes primàries són les que emergeixen al seu inici. Concentració de fruita negra, mores d’esbarzer. Aromes fèrries i de pedra. Tocs fumats i balsàmics. Regalim negre de llepolia.

A copa moguda; es mantenen els aromes a fruita negre cruixent; la mora comparteix protagonisme amb la pruna de frare roig. Tocs de cedre. Punt especiat; canonet de canyella i pebre bo. Aromes a gominoles. També es torna més balsàmic.

Passada molta estona; emergeixen els aromes de la garrova. També s’olora cítric, talment pell de taronja de manera molt tènue. Aromes florals.

Fase gustativa; entrada amb impuls. Taní per domar encara. Vibrant. Retrogust a fruita negre i tocs de cedre amb final balsàmic. Es manté llarga estona en el seu decurs dins la boca. Final secant i agradable.

  • Curolla 2019

Recomendado por 1 usuario
Este sitio web usa cookies para analizar la navegación del usuario. Política de cookies.
Cerrar